Der er børn på vej

De ekstra kolde vintre, plejer ofte at betyde mange babyer i sigte.

I år ser det dog ud som om, den varme sommer har haft et yderst positivt udfald i realitybranchen.

Irina har i denne uge på Facebook og hendes egen blog, med stor gælde annonceret sin graviditet og Camilla fra de unge mødre, er også gravid igen.

De glædelige nyheder, har dog ikke været lige positivt modtaget alle steder og helt urimeligt, er det gået ud over de to på Facebook, hvor alverdens ”bedre vidende” absolut måtte forklare, hvor forkert det på alle måder er, at sætte børn i verden, når man ikke lever op til netop deres forventninger til nye forældre.

Specielt Camilla fik et hav af negative kommentarer og Irina har da også fået et enkelt knap på pænt indlæg på Ekstrabladet.dk. Her er det interessante, at det er fra den tidligere Paradise deltager Maria Hylleberg. (Ægthed ikke verificeret)
I øvrigt en kommentar, der var faktuelt komplet forkert .

Den noget negative kommentar er dog ikke blevet forsøgt dementeret fra Marias side, til trods for SeogHør har gengivet den, så mon ikke den har sit ophav ved hendes fingre.

Irina lagde et screendump af beskeden op på sin Facebook, hvor 211 indlæg har diskuteret hvor ”mindre begavet” den nu engang er.
Melissa og Mikkel vil også være med

I dag kan vi se Robinson 2014 for første gang og her kan vi møde Melissa og Mikkel, der netop også har udmeldt, at børn er et stort ønske og der arbejdes på sagen.

Melissa og Mikkel har i dag oprettet en ny Facebook side, da Melissa ikek kan have flere venner på sin private.

Er du fan af de to turtelduer kan du følge dem fremover her:

https://www.facebook.com/pages/Robinson-Melissa-Mikkel/474861192616690
Herfra kan vi kun sige stort tillykke til den nye forældre og lad os håbe der snart er glædelige nyheder fra Robinson parret.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar