Kom i form med en personlig træner

Kendisser har et slanketip i ærmet – en personlig træner

Fra kun omkring 10 år siden var en personlig træner kun noget vi kunne læse om i de kulørte blade.

Det var noget Jlo og Britney Spears brugte og bestemt ikke noget en Dansk TV reality star kunne finde penge til.

Men der er sket en utrolig udvikling indenfor både træning og sundhed -men også vores idealers udseende.

I dag er en tonet og trænet krop = sund og lækker.

Idealet har ændret kraftigt og mest indenfor kvinderne, hvor det er blevet den atletiske krop med store bryster, der er go og ikke som før i tiden, hvor der helst skulle være et tykt lag fedt, som fremhævede de kvindelige former.
Hos mændene er det ikke længere de kæmpe muskler, der er idealet. Her er det også den veltrænede og tonede krop uden fedtdepoter og gerne med vaskebræt.

Overarmene må helst ikke blive for store og det samme med brystmusklerne – specielt tyrenakken er ikke ”in” længere.

Få hjælp fra en personlig træner

De anderledes idealer har sat sine spor i fitnesscentrene, hvor også realitystjernerne er at finde.

En af dem vi ofte ser træne er f.eks. Joy fra ”Mig og min mor”. Hvis du følger hende på Facebook, vil du bl.a. kunne se videoer, hvor hun med jævne mellemrum viser nye øvelser.

Sy Lee er også flink til at hjælpe på sin blog, hvor du kan læse nærmere om, hvordan har er kommet i en fantastisk form.

I dag er det blevet langt billigere at få sin egen træner og der er faktisk åbnet hele 3 centre med speciale i personlig træning -og det foregår i private omgivelser, hvor du træner alene med din træner, så du undgår de mange, der lige ”kigger med”.

Det er ikke fedt, at andre lige tager et billede, når der trænes, eller kommer over og beder om autografer.

Det undgår du helt hos Fortius Personal training, hvor der kun er adgang for andre, som er tilknyttet et forløb med en personlig træner.

Forløbne tilrettelægges forskelligt for hver person og der undervises i korrekt udførelse af alle øvelser, så der ikke opstår skader. Typisk vil et program være primært med styrketræning i kombination med en simpel og effektiv kostplan med masser af protein.

Der har allerede været flere forskellige kendte forbi Fortius og de har været rigtig glade for centrene, der nærmest fungere som dit eget personlige center.
Læs mere om dem under referencer på de forskellige personlige træners profiler – se under trænere på Fortiusfitness.dk