Om RealityWorld

RealityWorld er samlingsstedt for alle, der har deltaget i Reality tv i Danmark og alle fans.

Vi samler alle informationer sammen på èn fælles platform, hvor du kan læse om alle reality programmerne og studere de mange deltageres profiler.

Er du interesseret i at deltage i et reality program, kan du også her, læse om de mange aktuelle castings.

RealityWorls blev offentlig tilgængelig i Maj 2014 og udvikler løbende videre på den fælles platform med nye tiltag.

Bemærk venligst:

Vi har oprettet et hav af fansider, hvor de oplysninger vi har indskrevet er fundet på nettet.
Ingen af fansiderne er lavet for at gøre noget sure eller på anden måde f.eks. skrive forkerte ting eller linke til artikler, som måske ikke er rigtige.

Vi vil meget gerne have en side, hvor alle er tilfredse med alt hvad der står om dem og profilerne er kun lavet som et forslag, du kan helt selv bestemme hvad der skal ligge på den -og ønsker du slet ikke en profil på Realityworld, så skal du bare skrive det til os.

Vi håber de fleste kan se mulighederne i en samling af alle artikler, bileder og videoer med links til dig, så fans nemt kan finde de ting du ønsker hurtigt og samlet.

Billederne:

For ikke at gøre fotografer utilfredse, har vi valgt at anvende et bilede, hvor vi kan se, det enten er en selfie eller et privat taget billede.
Det kan du få skiftet meget hurtigt, ved at sende os et nyt, men husk du skal have rettighederne eller en aftale med fotografen.

Redaktion

Ansvarlig redaktør:

Jonas Jørgensen
Mail: jj@realityworld.dk

Mail: