Selv de kendte dater, selvom de har en partner

Sponsoreret indlæg

Du hører ofte om det i medierne, men hvad med alt dét du ikke hører om? Den danske befolkning bytter partner som aldrig før, men det samme gælder sådan set for de kendte. Vi er jo allesammen mennesker, hvilket også gælder for alle stjernerne. Med andre ord er det blevet mindre tabu, selvom det i nogle kredse stadig anses for forbudt. Måske er det netop dét, som tiltrækker stjerne såvel som ganske almindelige danskere.

 

Stjernerne dater, men hvad med mig?

Det kan være svært at sige lige præcis, hvor alle reality kendisserne dater henne. Måske går de i byen med andre kendte eller tage til lukkede arrangementer. Det vi hører om i medierne er jo blot et lille udpluk, af alt hvad de foretager sig. Derfor kan det måske være svært for dig at finde et lignende måde at gøre det på. Den frustration er der sikkert mange som har.

 

Dog er der ikke ét svar, som passer til alle mennesker og individer. Derfor kan det være noget af en jungle, da der jo netop er kommet så mange forskellige datingsider. Når der er en efterspørgsel, kommer der jo ofte et udbud, hvorfor der er kommet så mange forskellige muligheder.

 

Det bedste råd til at finde en god datingside

Hmm, faktisk kan det være både super svært og nemt på samme tid. Man kan jo ikke sige, at lige præcis denne løsning passer til dig og din kontekst. Derfor har vi faktisk ikke ét universelt råd, som passer til alle og enhver. Dog har vi et generelt råd, du måske kan tage bestik af: Find ud af hvem du er, og ikke mindst hvad din kontekst er. Er du et meget udadgående menneske eller er du mere indelukket og introvert? Måske vil du gerne leve som stjernene i sus og dus. Så kan det være, du skal tage i byen og til alle de arrangementer, du overhovedet kan komme til. Omvendt synes du måske bare, det er fascinerende, hvordan de kendte lever, men det er egentlig ikke sådan, du har lyst til at date.

 

Efter disse spørgsmål kan du dernæst relativt hurtigt finde ud af, hvad du faktisk skal bruge alt krudtet på. Hvis du netop ikke har lyst til at være meget udadgående, kan det faktisk være, dating er lige præcis noget for dig. Herefter kan du starte med at søge nettet tyndt for at finde den platform, som passer bedst til dig. Eller du kan finde et sted, som har samlet de bedste dating sider for dig. På den måde kan du spare en masse tid, da alle steder allerede er samlet for dig. Du skal med andre ord bare gå ind på én side, finde den kontekst som passer til dig, og så skal du ellers bare gå i gang med at sammenligne og til sidst starte din datingrejse.

Sådan kan du komme du til at ligne din favorit realitystjerne

Går du rundt med et stort ønske om at ligne en bestemt realitystjerne? Så får du her nogle forskellige tips til hvordan du kan gøre dit ønske til virkelighed.

 

Hår

Tag et par billeder med af reality-deltageren til frisøren, med den frisure du ønsker. Det gør det nemmere for frisøren at forstå hvad der præcis skal laves. Få dog gerne frisørens råd inden du beslutter dig, da alle har forskelligt hårtype, og det typisk ikke kan komme til at blive helt ens. Frisøren kan så give dig et par muligheder til hvordan frisuren vil passe bedst til dig og din ansigtsform og hårtype.

Der er dog mulighed for at få extensions, hvis frisuren kræver mere længde eller mere fylde. Vær dog sikker på at vælge et godt sted, hvor de bruger extensions der ikke ødelægger dit hår.

 

Tøj

Tøjstilen er nok det der er det nemmeste at kopiere. Langt de fleste, hvis ikke alle, realitystjerner har en profil på Instagram, hvor de lægger billeder op og tagger de tøjmærker på tøjet, som de har på, på et pågældende billede.

Hvis prisklassen er langt over dit budget, er det muligt at finde lignende ting i lavprisbutikker med et stort udvalg af tøj, sko og tilbehør, eller du kan eventuelt sy det selv.

 

Ansigt

Man kan gøre meget ved ens udseende med makeup. Hvis ikke du selv er skarp til at lægge make-up kan du tage til en make-up butik eller et sted hvor de lægger make-up og få nogle tips til hvordan du kan efterligne reality-stjernens udseende. Ligesom hos frisøren, er det en god idé at tage et par billeder med, så make-upartisten tydeligt kan se hvilke træk de skal efterligne.

Hvis du derimod ønsker nogle konkrete træk ved den bestemte reality-deltager, såsom næsen, kan du få lavet det på en klinik. Det kræver dog at du har gjort dig nøje overvejelser om dette, da du skal indgå i en operation. En næsekorrektion for at opnå et bestemt udseende, kan blive lavet ved enten fjernelse af hump oven på næsen eller med tipplastik.

Ønsker du en hudfarve der ligger sig mere op af den pågældende reality-deltagers, kan du med fordel købe en selvbruner, som du selv påfører i den mængde du ønsker. Man kan få mange forskellige slags selvbrunere, og her er det en god idé at besøge en skønhedsbutik, hvor en medarbejder kan rådgive dig til hvilken en du bør benytte.

 

Krop

Mange realitystjerner har en veltrænet krop. Her er en stabil og varieret er træning et godt skridt på vejen. Find en personlig træner, hvis du ønsker at få lidt rådgivning til hvilke muskler du bør fokusere mest på for at opnå en lignende krop, og hvilke øvelser der er de bedste til netop det.

Man kan dog ikke træne sig til større bryster. Så ønsker du mere fylde i brysterne, så kan du få lavet en brystforstørrelse. Ligesom en næsekorrektion kræver dette en grundig overvejelse, da det laves ved en operation. Du vil gennemgå en professionel og grundig rådgivning om det forventede resultat med kirugen og hvad der vil passe til netop din krop.

 

Gør som de kendte og få den rette opmærksomhed

Det er ikke nogen hemmelighed, at de kendte i dag gør alt for at få den opmærksomhed, som de hungrer efter og nærer sig af. Det er nemlig den, der er med til at betale for deres gilde, og det er den, der bliver ved med at sikre, at de kan leve deres liv, som de har lyst til. Derfor handler det om at blive ved med at finde på nogle metoder til at få opmærksomheden fra dem, som kan sørge for, at ens virke kan blive ved med at løbe rundt – og det er også noget, der gør sig gældende, når det kommer til enhver forretning.

Som forretning skal man have fat på kunderne

Når man driver en forretning, skal man nemlig også blive ved med at fodre både sine nuværende og sine potentielle kunder, og derfor handler det om at finde ud af, hvad det er, de vil have, og hvordan man får fanget deres interesse. Og det er ikke altid helt let – især ikke i den verden vi lever i, i dag, hvor der altid er så mange nye indtryk, som man skal blive ved med at forholde sig til.

Gør en ting der gavner både klimaet og pengepungen

Der er dog én ting, som det i dag kan være smart at tage et kig på. Både fordi det giver kunderne et indtryk af, at I tager vare på den verden, som vi lever i lige såvel, som det vil give jer flere grønne tal på bundlinjen i form af en økonomisk besparelse. Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide? Så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med en luft til vand varmepumpe til virksomheder. Med denne er det nemlig muligt at være klimabevidst og samtidig spare nogle penge.

Fortæl at du med din virksomhed er grøn

Med en luft til vand varmepumpe er det nemlig muligt at gøre brug af naturens naturlige ressourcer, når der skal være varmt brugsvand i en virksomhed. Og det er noget, som man godt må reklamere med. Når man gør noget godt, skal man blot bruge den energi og fange kundernes interesse gennem den kanal. Fortæl derfor om hvordan din virksomhed forsøger at være grøn, og straks vil du opleve, hvordan du for potentielle kunder er blevet mere interessant.

Sådan holder du en fest ligesom realitystjernerne

Kan du godt lide at se realityserier, og ønsker du derfor at holde en stor fest ligesom dem, så kræver det meget planlægning og i nogle tilfælde også investeringer. For at undgå at stå med det hele selv, kan du eventuelt få hjælp af venner eller familie, så du kan sikre, at festen bliver en succes. Læs med herunder hvis du har brug for inspiration og gode råd til, hvordan du planlægger årets bedste fest.

Sørg for at have styr på udstyret og elektronikken

Kommer der mange mennesker til din fest, kan det være en god idé at have styr på udstyret og elektronikken, så folk kan danse og musik. Holder du eksempelvis din fest i store lokaler, får du brug for højtalere, der kan spille højt musik. Er du i tvivl om, hvorvidt du har de rette højtalere, så har du muligheden for at finde den rette bluetooth højtaler på nettet. Nettet kan altid guide dig og hjælpe dig videre, hvis du er i tvivl om noget, og derfor kan du også søge inspiration på nettet, hvis du stadig er i tvivl om noget i forhold til planlægningen af din fest.

Det er vigtigt, at dine gæster har det sjovt

At holde en succesfuld fest kræver, at ens gæster har det sjovt. En god fest kræver god musik, masser af mad og gode drinks samt masser af pynt. På Testoverblikket.dk kan du få en idé om, hvor langt i planlægningen du er i forhold til udstyr og højtalere. Er du i god tid i forhold til planlægningen af festen, behøver du ikke at stresse over at blive 100 % klar. Klik ind via ovenstående links for at blive klogere på højtalere så du kan sikre, at dine gæster bevæger sig ud på dansegulvet og bliver der hele aftenen. Masser af dans kan nemlig være lig med en god og succesfuld fest.

Sådan kan du holde ferie ligesom realitystjernerne

Der er ingen tvivl om, at den får hele armen, når realitystjernerne holder ferie. Det indebærer både klart havvand, eksklusive hoteller og kilometerlange, hvide sandstrande. På Instagram er det hele tiden muligt at følge med i, hvordan realitystjernerne holder ferie, men hvorfor ikke holde ferie på samme måde som dem i stedet for bare at ligge derhjemme og dagdrømme om det? Her i artiklen vil du få nogle gode tips til, hvordan du kan holde ferie på samme måde som stjernerne fra tv, hvad end du gerne vil blive herhjemme i Danmark eller vil til udlandet.

Nordsjælland er en populær rejsedestination for stjernerne

Der er først og fremmest mange kendisser fra Danmark, der holder ferie i Nordsjælland. Her er det især byer som Hornbæk og Tisvilde, der er populære, og flere og flere stjerner har faktisk sommerhuse i dette område. Der er ganske rigtigt ikke tale om hvide sandstrande og klart havvand på samme måde som i udlandet, men til gengæld vrimler det med realitystjerner og andre danske kendisser, som du kan møde på egen hånd i den lokale fiskeforretning eller på stranden. Nordsjælland er således det oplagte sted at tage til, såfremt du ønsker at holde ferie som en realitystjerne.

Bo på eksklusive hoteller på middelhavsøen Malta

Der er tilmed mange kendisser, der hvert år vælger at nyde middelhavsøen Malta, der byder på levende byer, enestående natur, gyldne sandstrande og azurblåt hav. Der er således mange gode grunde til, hvorfor turen bør gå til Malta, og et andet godt argument er, at det blot tager tre timers rejse med fly at komme dertil fra Danmark. Det er tilmed muligt at bo helt fantastisk på Malta, da de byder på mange eksklusive hoteller. Du kan også vælge at bo i et feriehus med egen tagterrasse og privat gårdhave. Rejs til Malta og vær garanteret en ferieoplevelse, som havde du været kendt.

Få en eksklusiv rejseoplevelse ved Lake Como i Italien

Der er tilmed mange kendisser og realitystjerner, der holder ferie i Italien, og her er det særligt Lake Como, der er en populær rejsedestination. Der er ingen tvivl om, at stjernerne er vilde med at slappe af og holde ferie i Europa, hvorfor du har gode chancer for at se deres veltrimmede kroppe ved den smukke og yderst idylliske sø i Italien. Der er endda flere kendisser, der ejer deres eget hus lige ved søen, hvor du både kan kitesurfe, windsurfe og sejle. Endelig er der også mange eksklusive spa- og wellnessmuligheder i dette område, hvorfor du ikke vil kunne undgå at føle dig som en realitystjerne på din ferie.

Sådan kan du komme til at leve som en realitystjerne

Har du også altid drømt om at leve præcis ligesom en realitystjerne? Der er ingen tvivl om, at det er en helt særlig livsstil, der blandt andet omhandler at leve sundt og at iføre sig det rette tøj. Men det er faktisk slet ikke så svært igen at komme til at leve som en realitystjerne, og her i artiklen vil du blive præsenteret for forskellige tips til, hvordan man kan tilnærme sig denne unikke levemåde.

Man skal til hver en tid se præsentabel og eksklusiv ud

Som realitystjerne kan man aldrig vide, om sladderpressen er i nærheden til at tage et billede til ugemagasinerne, hvorfor det er vigtigt, at man til hver en tid ser præsentabel ud. Det omhandler eksempelvis at gå i det helt rette tøj, som naturligvis er eksklusivt tøj fra de store, danske designere. Ydermere gælder det om at være iført det rette accessories og have de rigtige sko på. Dette gør sig ikke kun gældende på gaden, men bestemt også på den røde løber. Hos husetno10.dk kan du finde et bredt udvalg af designertøj, accessories og sneakers, der med garanti vil få dig til at føle som en realitystjerne – besøg husetno10.dk her.

En sund og veltrimmet krop er mindst lige så vigtig

Udover at gå klædt i det rette tøj er det vigtigt, at man har en sund og veltrimmet krop. Derfor er træning og den sunde livsstil mindst lige så vigtig, hvis man ønsker at leve på samme måde som en realitystjerne. I den forbindelse er det naturligvis vigtigt, at man sørger for at bevare motivationen, da livet som realitystjerne også indebærer en masse fester og alkohol. Af den årsag kan det være svært at komme op om morgenen for at træne. Oplever du, at du mangler motivation til at leve sundt, kan du eksempelvis hænge et billede af din favoritstjerne, der har din drømmekrop, op på køleskabet derhjemme, så det er det første, du ser, når du står op.

Sådan kan du få en sundere livsstil

Når det handler om at leve sundt, er det naturligvis vigtigt, at du ikke går og spiser søde sager hele tiden. Dette er dog lettere sagt end gjort, da alle har en trang til at spise sukker i ny og næ. Et andet godt råd, hvis du gerne vil leve som en realitystjerne, er derfor, at du finder nogle sunde alternativer, når du har lyst til at spise sødt. Det kan eksempelvis være skyr, hvor du tilsætter bær eller chokoladeproteinpulver. Endelig kan det være en god idé at skrive ned på et stykke papir, hvad du ønsker at opnå med træningen og hvorfor, da det ligeledes kan være en stor motivation.

Enhver arbejdsplads har brug for service

På enhver arbejdsplads er der brug for service. På alle arbejdspladser bør alle medarbejdere have adgang til service, så de kan drikke vand, kaffe, te eller andet fra en kop. Samtidig bør de kunne finde en kniv og en gaffel, så de kan spise deres mad i frokostpausen uden kun at bruge hænderne. Dette kan kræve et mindre køkken, hvor der kan være behov for at installere en opvaskemaskine. Har man ikke plads til dette, så kan der være en fordel i at anvende engangsservice. Engangsservice anvendes på mange forskellige arbejdspladser. Udvalget af engangsservice er stort, og du kan blive klogere på engangsservice her.

Reality stjerner anvender også engangsservice

Engangsservice kan både på kontoret, i produktionen og på farten. Det anvendes derfor også af mange realitystjerner. Realitystjerner arbejder ofte mange forskellige steder, og derfor kan det være meget praktisk at anvende engangsservice. Dette er nemt at fragte med rundt i dagligdagen, og det kan anvendes alle mulige forskellige steder. Når servicen er brugt, så er det nemt at rydde op efter. Engangsservice er billigt, og det er fremstillet til kun at skulle anvendes én gang. Derfor kan det efter brug smides direkte i skraldespanden, så man dermed slipper for opvasken. Maden kan hurtigt serveres og spises, og der vil være begrænset oprydning bagefter.

Køb dit engangsservice online

Hvis der skal holdes fest eller købes ind til kontoret, så kan der være mange fordele i at købe engangsservice online. Online kan man nemt lave en større ordre, og det er ofte billigere at købe engangsservice på internettet. Her er det nemt at finde frem til den bedste pris, og du har adgang til en bred vifte af produkter. Samtidig kan al dit engangsservice blive leveret lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at købe det i dit supermarked.

Sådan scorer du en kvindelig reality stjerne

Danske realityprogrammer har over tiden bragt utallige smukke kvinder frem i rampelyset. Hvad angår de mandlige seere i særdeleshed, har dette med høj sandsynlighed banet vej for nogle fantasier, som nok ikke har været helt stuerene. I dette tilfælde der dog ikke nødvendigvis langt fra fantasi til virkelighed. Uden at være generaliserende kræver det noget særligt, hvis man ønsker at komme ind i varmen hos en af disse smukke kvinder. Reality stjerner har dog nogle specifikke kendetegn, som man med fordel kan imødekomme.

Hav et glimt i øjet

Reality stjerner er vant til at stå foran kameraet og i modsætning til skuespillerinder, så er de også vant til at sige deres mening foran kameraet. De har ofte ben i næsen og det vil uden tvivl kræve en del at få dem gjort bløde i knæene. Grundet deres berømmelse kan du derudover forvente, at de har prøvet at give et afslag eller to til nogle lidt for ivrige mænd.

Skil dig ud fra andre og gør det ved at have et glimt i øjet, som gør, at hun blot ved at kaste et enkelt blik på dig kan afgøre, om du ”duer til noget”. Det bedste råd vi kan give for at få dette glimt, er at opbygge en tilpas mængde selvtillid, der gør, at du kan hvile i dig selv, men samtidig undgår at være for selvfed. En måde at opnå denne tilstand kan fx være ved at føle dig godt tilpas med, hvordan du går klædt. Vælg derfor dit tøj med omhu. Et godt glimt i øjet er derudover nemt for piger at spotte, hvis man opfører sig som en rigtig gentlemand. Er du i tvivl om, hvad dette indebærer, kan du med fordel lade dig inspirere på gentlemand.dk.

Vær udadvendt

Som reality stjerne har man valgt at åbne dørene op for dele af sit, der, afhængigt af hvilket specifikt program der er tale om, har givet en omfattende mængde af danske seere indsigt i privatliv, væremåde eller lignende. Dette kræver unægteligt, at man er en person, som ikke er bange for at åbne op for omverden og derfor er ekstrovert som person.

Man kan derfor antage, at kvinder, der er støbt på denne måde, ser positivt på mænd, der har samme træk. Hvis du derfor ønsker at falde i god smag hos en sådan kvinde så undgå derfor at være indadvendt. Vær ikke bange for at åbne samtaler op, der omhandler noget privat. Men gør det med charme, det kan nemlig godt risikere at blive for meget, hvis du eksempelvis begynder at plapre løs om alle mulige klamme sexoplevelser.

Hvis du når så langt, at du har fået hende med hjem, så hold dig heller ikke tilbage her. Det vil eksempelvis ikke skade at have en glidecreme på sig, som kan være med til at sætte det sidste præg.

Som et sidste råd, så kan du med fordel se de programmer, som hun har være med i, for at få indsigt i, hvem hun er. Brug hermed de informationer, som du får ud af dette til at danne dig et overblik over, hvad der vil charmere hende og hvad der ikke vil. Med ovenstående fremgangsmåder i baghovedet skal du nok have et godt udgangspunkt for at komme nærmere på dine fantasier. Giv det derfor et skud. Du taber ikke noget på det!

Sådan kan du blive en realitystjerne

Har du nogle af realitystjerne som idoler? Mange realitystjerner er gået hele vejen og blevet meget berømte i Danmark. Men hvordan kan man selv blive lidt mere, som nogle af de mange stjerner? Der kommer et par råd her, som du måske kan bruge, hvis du gerne vil være realitystjerne, og også et par råd til hvad ud bør overveje inden.

 

Hav din egen stil 

Det første du skal tænke over, hvis du gerne vil være en realitystjerne, eller bare være lidt ligesom realitystjernerne, er at have din helt egen tøjstil. Du skal selvfølgelig have noget tøj på, der er moderne. Men det er lige så vigtigt, at du har din egen stil, og ikke har det samme på som alle andre.

De fleste realitystjerner har deres egen tøjstil, som også er med til at gøre dem til noget specielt, i forhold til så mange andre.

For at have din egen stil, behøver du ikke at gå i spraglet og mønstret tøj, det vigtige er bare, at det er din egen stil, og at du følger stilen, så man kan se at det tøj du har på passer sammen.

Hvis du mangler inspiration til at finde din egen stil, kan du kigge på nettet, for at blive inspireret. Du kan fx kigge på en masse tøjhjemmesider og begynde at tænke over, hvordan sin stil skal være. Du kan fx kigge på sider som www.fashionforest.dk

Øv dig i at være på foran et kamera

Hvis du gerne vil være realitystjerne er det altafgørende, at du er god foran et kamera. Det nytter ikke, at du bliver genert hver gang der bliver optaget, men du skal i stedet kunne være dig selv foran kameraet, så du ikke giver et indtryk af, at du ikke kan lide at være foran kameraet.

Du kan øve dig i at være foran et kamera, ved at optage dig selv, hvor du fx i en video fortæller om dig selv. Du kan også lave andre optagelser af dig, eller prøve at få en af dine venner til at optage dig, så du ikke er alene når du skal øve dig. Hvis du er så heldig, at du skal i fjernsynet en dag, vil der være mange kameramænd og det er derfor godt, hvis du har øvet dig på, at andre optager dig.

Overvej om du er klar til at slippe meget andet

Hvis du overvejer at melde dig til diverse realityprogrammer, er det også en god idé at overveje, om du er klar til fx at opgive dit job, hvis det er program der kræver at du er væk længe. Samtidig skal du også overveje, om du er klar til, at mange kommer til at se dig på fjernsyn, og måske få et forkert billede af dig som person. Gennem realityprogrammer ser man kun meget små dele af personerne og det er derfor vigtigt, at du har overvejet, at man kan få et forkert indtryk af dig som person.

Overvej økonomien

Hvis du overvejer at melde dig til et realityprogram, skal du også overveje økonomien i det. Hvis du ikke vinder programmet, er det ikke sikkert du kommer hjem med nogle penge, og det kan være du bliver nødt til at låne penge bagefter. Det er heldigvis også nemt at låne penge i dag, men det er bare en god idé at overveje, om du har lyst til det, inden du melder dig til et realityprogram.

stepbænk

Så meget har de kendte tabt sig – og sådan gør du det samme

Fornylig bragte MSN en artikel om, hvor meget en række kendte danskere i løbet af de sidste stykke tid har tabt sig. Artiklen kommer blandet kort ind på, hvordan de forskellige kendte har reduceret deres kropsvægt ganske betydeligt – blandt andet fortæller artiklen, at Sanne Salomonsen, hele Danmarks rockmama, lagde sine kostvaner om. Dette har resulteret i en væsentlig lavere vægt.

Herudover nævnes en række andre velkendte danskere også, som blandt andet har kunne reducere deres vægt ganske betydeligt ved at øge mængden af motion.

Ønsker du at læse hele artiklen omkring de kendtes vægttab, så har du mulighed for at se mere ved at klikke her.

stepbænk

Sådan kan du tabe dig

Uanset om dit problem består i manglende motion eller forkert kost, er der slet ingen tvivl om, at begge dele er to væsentlige elementer i det at tabe sig, og det er derfor helt afgjort noget, som kan være en rigtig god idé at lægge vægt på, hvis du godt kunne tænke dig en sundere krop – og selvfølgelig en lavere kropsvægt.

Hvis du ikke just er typen, der vælger at tage ned i det lokale fitnesscenter, så kan et godt alternativt utvivlsomt være at kigge lidt nærmere på muligheden for at træne derhjemme – og her er der bestemt et væld af forskellige muligheder. Træning i hjemmet vil kunne foregå med alt lige fra et balancebræt til eksempelvis brug af en stepbænk. Sådan noget som eksempelvis en stepbænk kan være et ganske glimrende redskab for rigtig mange, da det er let at anvende i hjemmet – og det eksempelvis blot kan lægges ind i skabet eller under sengen, når den ikke bruges.

Samtidig er det også et billigt redskab, som bestemt sagtens kan købes hos en af landets mange forskellige forhandlere. Et andet godt alternativ kunne også være at anvende et sjippetov, som bestemt også er et godt redskab til at reducere sin vægt.