Gør som de kendte og få den rette opmærksomhed

Det er ikke nogen hemmelighed, at de kendte i dag gør alt for at få den opmærksomhed, som de hungrer efter og nærer sig af. Det er nemlig den, der er med til at betale for deres gilde, og det er den, der bliver ved med at sikre, at de kan leve deres liv, som de har lyst til. Derfor handler det om at blive ved med at finde på nogle metoder til at få opmærksomheden fra dem, som kan sørge for, at ens virke kan blive ved med at løbe rundt – og det er også noget, der gør sig gældende, når det kommer til enhver forretning.

Som forretning skal man have fat på kunderne

Når man driver en forretning, skal man nemlig også blive ved med at fodre både sine nuværende og sine potentielle kunder, og derfor handler det om at finde ud af, hvad det er, de vil have, og hvordan man får fanget deres interesse. Og det er ikke altid helt let – især ikke i den verden vi lever i, i dag, hvor der altid er så mange nye indtryk, som man skal blive ved med at forholde sig til.

Gør en ting der gavner både klimaet og pengepungen

Der er dog én ting, som det i dag kan være smart at tage et kig på. Både fordi det giver kunderne et indtryk af, at I tager vare på den verden, som vi lever i lige såvel, som det vil give jer flere grønne tal på bundlinjen i form af en økonomisk besparelse. Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide? Så bør du tage et kig på de mange gode muligheder, som der byder sig med en luft til vand varmepumpe til virksomheder. Med denne er det nemlig muligt at være klimabevidst og samtidig spare nogle penge.

Fortæl at du med din virksomhed er grøn

Med en luft til vand varmepumpe er det nemlig muligt at gøre brug af naturens naturlige ressourcer, når der skal være varmt brugsvand i en virksomhed. Og det er noget, som man godt må reklamere med. Når man gør noget godt, skal man blot bruge den energi og fange kundernes interesse gennem den kanal. Fortæl derfor om hvordan din virksomhed forsøger at være grøn, og straks vil du opleve, hvordan du for potentielle kunder er blevet mere interessant.

Sådan holder du en fest ligesom realitystjernerne

Kan du godt lide at se realityserier, og ønsker du derfor at holde en stor fest ligesom dem, så kræver det meget planlægning og i nogle tilfælde også investeringer. For at undgå at stå med det hele selv, kan du eventuelt få hjælp af venner eller familie, så du kan sikre, at festen bliver en succes. Læs med herunder hvis du har brug for inspiration og gode råd til, hvordan du planlægger årets bedste fest.

Sørg for at have styr på udstyret og elektronikken

Kommer der mange mennesker til din fest, kan det være en god idé at have styr på udstyret og elektronikken, så folk kan danse og musik. Holder du eksempelvis din fest i store lokaler, får du brug for højtalere, der kan spille højt musik. Er du i tvivl om, hvorvidt du har de rette højtalere, så har du muligheden for at finde den rette bluetooth højtaler på nettet. Nettet kan altid guide dig og hjælpe dig videre, hvis du er i tvivl om noget, og derfor kan du også søge inspiration på nettet, hvis du stadig er i tvivl om noget i forhold til planlægningen af din fest.

Det er vigtigt, at dine gæster har det sjovt

At holde en succesfuld fest kræver, at ens gæster har det sjovt. En god fest kræver god musik, masser af mad og gode drinks samt masser af pynt. På Testoverblikket.dk kan du få en idé om, hvor langt i planlægningen du er i forhold til udstyr og højtalere. Er du i god tid i forhold til planlægningen af festen, behøver du ikke at stresse over at blive 100 % klar. Klik ind via ovenstående links for at blive klogere på højtalere så du kan sikre, at dine gæster bevæger sig ud på dansegulvet og bliver der hele aftenen. Masser af dans kan nemlig være lig med en god og succesfuld fest.

Sådan kan du holde ferie ligesom realitystjernerne

Der er ingen tvivl om, at den får hele armen, når realitystjernerne holder ferie. Det indebærer både klart havvand, eksklusive hoteller og kilometerlange, hvide sandstrande. På Instagram er det hele tiden muligt at følge med i, hvordan realitystjernerne holder ferie, men hvorfor ikke holde ferie på samme måde som dem i stedet for bare at ligge derhjemme og dagdrømme om det? Her i artiklen vil du få nogle gode tips til, hvordan du kan holde ferie på samme måde som stjernerne fra tv, hvad end du gerne vil blive herhjemme i Danmark eller vil til udlandet.

Nordsjælland er en populær rejsedestination for stjernerne

Der er først og fremmest mange kendisser fra Danmark, der holder ferie i Nordsjælland. Her er det især byer som Hornbæk og Tisvilde, der er populære, og flere og flere stjerner har faktisk sommerhuse i dette område. Der er ganske rigtigt ikke tale om hvide sandstrande og klart havvand på samme måde som i udlandet, men til gengæld vrimler det med realitystjerner og andre danske kendisser, som du kan møde på egen hånd i den lokale fiskeforretning eller på stranden. Nordsjælland er således det oplagte sted at tage til, såfremt du ønsker at holde ferie som en realitystjerne.

Bo på eksklusive hoteller på middelhavsøen Malta

Der er tilmed mange kendisser, der hvert år vælger at nyde middelhavsøen Malta, der byder på levende byer, enestående natur, gyldne sandstrande og azurblåt hav. Der er således mange gode grunde til, hvorfor turen bør gå til Malta, og et andet godt argument er, at det blot tager tre timers rejse med fly at komme dertil fra Danmark. Det er tilmed muligt at bo helt fantastisk på Malta, da de byder på mange eksklusive hoteller. Du kan også vælge at bo i et feriehus med egen tagterrasse og privat gårdhave. Rejs til Malta og vær garanteret en ferieoplevelse, som havde du været kendt.

Få en eksklusiv rejseoplevelse ved Lake Como i Italien

Der er tilmed mange kendisser og realitystjerner, der holder ferie i Italien, og her er det særligt Lake Como, der er en populær rejsedestination. Der er ingen tvivl om, at stjernerne er vilde med at slappe af og holde ferie i Europa, hvorfor du har gode chancer for at se deres veltrimmede kroppe ved den smukke og yderst idylliske sø i Italien. Der er endda flere kendisser, der ejer deres eget hus lige ved søen, hvor du både kan kitesurfe, windsurfe og sejle. Endelig er der også mange eksklusive spa- og wellnessmuligheder i dette område, hvorfor du ikke vil kunne undgå at føle dig som en realitystjerne på din ferie.

Sådan kan du komme til at leve som en realitystjerne

Har du også altid drømt om at leve præcis ligesom en realitystjerne? Der er ingen tvivl om, at det er en helt særlig livsstil, der blandt andet omhandler at leve sundt og at iføre sig det rette tøj. Men det er faktisk slet ikke så svært igen at komme til at leve som en realitystjerne, og her i artiklen vil du blive præsenteret for forskellige tips til, hvordan man kan tilnærme sig denne unikke levemåde.

Man skal til hver en tid se præsentabel og eksklusiv ud

Som realitystjerne kan man aldrig vide, om sladderpressen er i nærheden til at tage et billede til ugemagasinerne, hvorfor det er vigtigt, at man til hver en tid ser præsentabel ud. Det omhandler eksempelvis at gå i det helt rette tøj, som naturligvis er eksklusivt tøj fra de store, danske designere. Ydermere gælder det om at være iført det rette accessories og have de rigtige sko på. Dette gør sig ikke kun gældende på gaden, men bestemt også på den røde løber. Hos husetno10.dk kan du finde et bredt udvalg af designertøj, accessories og sneakers, der med garanti vil få dig til at føle som en realitystjerne – besøg husetno10.dk her.

En sund og veltrimmet krop er mindst lige så vigtig

Udover at gå klædt i det rette tøj er det vigtigt, at man har en sund og veltrimmet krop. Derfor er træning og den sunde livsstil mindst lige så vigtig, hvis man ønsker at leve på samme måde som en realitystjerne. I den forbindelse er det naturligvis vigtigt, at man sørger for at bevare motivationen, da livet som realitystjerne også indebærer en masse fester og alkohol. Af den årsag kan det være svært at komme op om morgenen for at træne. Oplever du, at du mangler motivation til at leve sundt, kan du eksempelvis hænge et billede af din favoritstjerne, der har din drømmekrop, op på køleskabet derhjemme, så det er det første, du ser, når du står op.

Sådan kan du få en sundere livsstil

Når det handler om at leve sundt, er det naturligvis vigtigt, at du ikke går og spiser søde sager hele tiden. Dette er dog lettere sagt end gjort, da alle har en trang til at spise sukker i ny og næ. Et andet godt råd, hvis du gerne vil leve som en realitystjerne, er derfor, at du finder nogle sunde alternativer, når du har lyst til at spise sødt. Det kan eksempelvis være skyr, hvor du tilsætter bær eller chokoladeproteinpulver. Endelig kan det være en god idé at skrive ned på et stykke papir, hvad du ønsker at opnå med træningen og hvorfor, da det ligeledes kan være en stor motivation.

Enhver arbejdsplads har brug for service

På enhver arbejdsplads er der brug for service. På alle arbejdspladser bør alle medarbejdere have adgang til service, så de kan drikke vand, kaffe, te eller andet fra en kop. Samtidig bør de kunne finde en kniv og en gaffel, så de kan spise deres mad i frokostpausen uden kun at bruge hænderne. Dette kan kræve et mindre køkken, hvor der kan være behov for at installere en opvaskemaskine. Har man ikke plads til dette, så kan der være en fordel i at anvende engangsservice. Engangsservice anvendes på mange forskellige arbejdspladser. Udvalget af engangsservice er stort, og du kan blive klogere på engangsservice her.

Reality stjerner anvender også engangsservice

Engangsservice kan både på kontoret, i produktionen og på farten. Det anvendes derfor også af mange realitystjerner. Realitystjerner arbejder ofte mange forskellige steder, og derfor kan det være meget praktisk at anvende engangsservice. Dette er nemt at fragte med rundt i dagligdagen, og det kan anvendes alle mulige forskellige steder. Når servicen er brugt, så er det nemt at rydde op efter. Engangsservice er billigt, og det er fremstillet til kun at skulle anvendes én gang. Derfor kan det efter brug smides direkte i skraldespanden, så man dermed slipper for opvasken. Maden kan hurtigt serveres og spises, og der vil være begrænset oprydning bagefter.

Køb dit engangsservice online

Hvis der skal holdes fest eller købes ind til kontoret, så kan der være mange fordele i at købe engangsservice online. Online kan man nemt lave en større ordre, og det er ofte billigere at købe engangsservice på internettet. Her er det nemt at finde frem til den bedste pris, og du har adgang til en bred vifte af produkter. Samtidig kan al dit engangsservice blive leveret lige til døren, så du ikke skal bekymre dig om at købe det i dit supermarked.

Sådan scorer du en kvindelig reality stjerne

Danske realityprogrammer har over tiden bragt utallige smukke kvinder frem i rampelyset. Hvad angår de mandlige seere i særdeleshed, har dette med høj sandsynlighed banet vej for nogle fantasier, som nok ikke har været helt stuerene. I dette tilfælde der dog ikke nødvendigvis langt fra fantasi til virkelighed. Uden at være generaliserende kræver det noget særligt, hvis man ønsker at komme ind i varmen hos en af disse smukke kvinder. Reality stjerner har dog nogle specifikke kendetegn, som man med fordel kan imødekomme.

Hav et glimt i øjet

Reality stjerner er vant til at stå foran kameraet og i modsætning til skuespillerinder, så er de også vant til at sige deres mening foran kameraet. De har ofte ben i næsen og det vil uden tvivl kræve en del at få dem gjort bløde i knæene. Grundet deres berømmelse kan du derudover forvente, at de har prøvet at give et afslag eller to til nogle lidt for ivrige mænd.

Skil dig ud fra andre og gør det ved at have et glimt i øjet, som gør, at hun blot ved at kaste et enkelt blik på dig kan afgøre, om du ”duer til noget”. Det bedste råd vi kan give for at få dette glimt, er at opbygge en tilpas mængde selvtillid, der gør, at du kan hvile i dig selv, men samtidig undgår at være for selvfed. En måde at opnå denne tilstand kan fx være ved at føle dig godt tilpas med, hvordan du går klædt. Vælg derfor dit tøj med omhu. Et godt glimt i øjet er derudover nemt for piger at spotte, hvis man opfører sig som en rigtig gentlemand. Er du i tvivl om, hvad dette indebærer, kan du med fordel lade dig inspirere på gentlemand.dk.

Vær udadvendt

Som reality stjerne har man valgt at åbne dørene op for dele af sit, der, afhængigt af hvilket specifikt program der er tale om, har givet en omfattende mængde af danske seere indsigt i privatliv, væremåde eller lignende. Dette kræver unægteligt, at man er en person, som ikke er bange for at åbne op for omverden og derfor er ekstrovert som person.

Man kan derfor antage, at kvinder, der er støbt på denne måde, ser positivt på mænd, der har samme træk. Hvis du derfor ønsker at falde i god smag hos en sådan kvinde så undgå derfor at være indadvendt. Vær ikke bange for at åbne samtaler op, der omhandler noget privat. Men gør det med charme, det kan nemlig godt risikere at blive for meget, hvis du eksempelvis begynder at plapre løs om alle mulige klamme sexoplevelser.

Hvis du når så langt, at du har fået hende med hjem, så hold dig heller ikke tilbage her. Det vil eksempelvis ikke skade at have en glidecreme på sig, som kan være med til at sætte det sidste præg.

Som et sidste råd, så kan du med fordel se de programmer, som hun har være med i, for at få indsigt i, hvem hun er. Brug hermed de informationer, som du får ud af dette til at danne dig et overblik over, hvad der vil charmere hende og hvad der ikke vil. Med ovenstående fremgangsmåder i baghovedet skal du nok have et godt udgangspunkt for at komme nærmere på dine fantasier. Giv det derfor et skud. Du taber ikke noget på det!

Sådan kan du blive en realitystjerne

Har du nogle af realitystjerne som idoler? Mange realitystjerner er gået hele vejen og blevet meget berømte i Danmark. Men hvordan kan man selv blive lidt mere, som nogle af de mange stjerner? Der kommer et par råd her, som du måske kan bruge, hvis du gerne vil være realitystjerne, og også et par råd til hvad ud bør overveje inden.

 

Hav din egen stil 

Det første du skal tænke over, hvis du gerne vil være en realitystjerne, eller bare være lidt ligesom realitystjernerne, er at have din helt egen tøjstil. Du skal selvfølgelig have noget tøj på, der er moderne. Men det er lige så vigtigt, at du har din egen stil, og ikke har det samme på som alle andre.

De fleste realitystjerner har deres egen tøjstil, som også er med til at gøre dem til noget specielt, i forhold til så mange andre.

For at have din egen stil, behøver du ikke at gå i spraglet og mønstret tøj, det vigtige er bare, at det er din egen stil, og at du følger stilen, så man kan se at det tøj du har på passer sammen.

Hvis du mangler inspiration til at finde din egen stil, kan du kigge på nettet, for at blive inspireret. Du kan fx kigge på en masse tøjhjemmesider og begynde at tænke over, hvordan sin stil skal være. Du kan fx kigge på sider som www.fashionforest.dk

Øv dig i at være på foran et kamera

Hvis du gerne vil være realitystjerne er det altafgørende, at du er god foran et kamera. Det nytter ikke, at du bliver genert hver gang der bliver optaget, men du skal i stedet kunne være dig selv foran kameraet, så du ikke giver et indtryk af, at du ikke kan lide at være foran kameraet.

Du kan øve dig i at være foran et kamera, ved at optage dig selv, hvor du fx i en video fortæller om dig selv. Du kan også lave andre optagelser af dig, eller prøve at få en af dine venner til at optage dig, så du ikke er alene når du skal øve dig. Hvis du er så heldig, at du skal i fjernsynet en dag, vil der være mange kameramænd og det er derfor godt, hvis du har øvet dig på, at andre optager dig.

Overvej om du er klar til at slippe meget andet

Hvis du overvejer at melde dig til diverse realityprogrammer, er det også en god idé at overveje, om du er klar til fx at opgive dit job, hvis det er program der kræver at du er væk længe. Samtidig skal du også overveje, om du er klar til, at mange kommer til at se dig på fjernsyn, og måske få et forkert billede af dig som person. Gennem realityprogrammer ser man kun meget små dele af personerne og det er derfor vigtigt, at du har overvejet, at man kan få et forkert indtryk af dig som person.

Overvej økonomien

Hvis du overvejer at melde dig til et realityprogram, skal du også overveje økonomien i det. Hvis du ikke vinder programmet, er det ikke sikkert du kommer hjem med nogle penge, og det kan være du bliver nødt til at låne penge bagefter. Det er heldigvis også nemt at låne penge i dag, men det er bare en god idé at overveje, om du har lyst til det, inden du melder dig til et realityprogram.

stepbænk

Så meget har de kendte tabt sig – og sådan gør du det samme

Fornylig bragte MSN en artikel om, hvor meget en række kendte danskere i løbet af de sidste stykke tid har tabt sig. Artiklen kommer blandet kort ind på, hvordan de forskellige kendte har reduceret deres kropsvægt ganske betydeligt – blandt andet fortæller artiklen, at Sanne Salomonsen, hele Danmarks rockmama, lagde sine kostvaner om. Dette har resulteret i en væsentlig lavere vægt.

Herudover nævnes en række andre velkendte danskere også, som blandt andet har kunne reducere deres vægt ganske betydeligt ved at øge mængden af motion.

Ønsker du at læse hele artiklen omkring de kendtes vægttab, så har du mulighed for at se mere ved at klikke her.

stepbænk

Sådan kan du tabe dig

Uanset om dit problem består i manglende motion eller forkert kost, er der slet ingen tvivl om, at begge dele er to væsentlige elementer i det at tabe sig, og det er derfor helt afgjort noget, som kan være en rigtig god idé at lægge vægt på, hvis du godt kunne tænke dig en sundere krop – og selvfølgelig en lavere kropsvægt.

Hvis du ikke just er typen, der vælger at tage ned i det lokale fitnesscenter, så kan et godt alternativt utvivlsomt være at kigge lidt nærmere på muligheden for at træne derhjemme – og her er der bestemt et væld af forskellige muligheder. Træning i hjemmet vil kunne foregå med alt lige fra et balancebræt til eksempelvis brug af en stepbænk. Sådan noget som eksempelvis en stepbænk kan være et ganske glimrende redskab for rigtig mange, da det er let at anvende i hjemmet – og det eksempelvis blot kan lægges ind i skabet eller under sengen, når den ikke bruges.

Samtidig er det også et billigt redskab, som bestemt sagtens kan købes hos en af landets mange forskellige forhandlere. Et andet godt alternativ kunne også være at anvende et sjippetov, som bestemt også er et godt redskab til at reducere sin vægt.

Kom i form med en personlig træner

Kendisser har et slanketip i ærmet – en personlig træner

Fra kun omkring 10 år siden var en personlig træner kun noget vi kunne læse om i de kulørte blade.

Det var noget Jlo og Britney Spears brugte og bestemt ikke noget en Dansk TV reality star kunne finde penge til.

Men der er sket en utrolig udvikling indenfor både træning og sundhed -men også vores idealers udseende.

I dag er en tonet og trænet krop = sund og lækker.

Idealet har ændret kraftigt og mest indenfor kvinderne, hvor det er blevet den atletiske krop med store bryster, der er go og ikke som før i tiden, hvor der helst skulle være et tykt lag fedt, som fremhævede de kvindelige former.
Hos mændene er det ikke længere de kæmpe muskler, der er idealet. Her er det også den veltrænede og tonede krop uden fedtdepoter og gerne med vaskebræt.

Overarmene må helst ikke blive for store og det samme med brystmusklerne – specielt tyrenakken er ikke ”in” længere.

Få hjælp fra en personlig træner

De anderledes idealer har sat sine spor i fitnesscentrene, hvor også realitystjernerne er at finde.

En af dem vi ofte ser træne er f.eks. Joy fra ”Mig og min mor”. Hvis du følger hende på Facebook, vil du bl.a. kunne se videoer, hvor hun med jævne mellemrum viser nye øvelser.

Sy Lee er også flink til at hjælpe på sin blog, hvor du kan læse nærmere om, hvordan har er kommet i en fantastisk form.

I dag er det blevet langt billigere at få sin egen træner og der er faktisk åbnet hele 3 centre med speciale i personlig træning -og det foregår i private omgivelser, hvor du træner alene med din træner, så du undgår de mange, der lige ”kigger med”.

Det er ikke fedt, at andre lige tager et billede, når der trænes, eller kommer over og beder om autografer.

Det undgår du helt hos Fortius Personal training, hvor der kun er adgang for andre, som er tilknyttet et forløb med en personlig træner.

Forløbne tilrettelægges forskelligt for hver person og der undervises i korrekt udførelse af alle øvelser, så der ikke opstår skader. Typisk vil et program være primært med styrketræning i kombination med en simpel og effektiv kostplan med masser af protein.

Der har allerede været flere forskellige kendte forbi Fortius og de har været rigtig glade for centrene, der nærmest fungere som dit eget personlige center.
Læs mere om dem under referencer på de forskellige personlige træners profiler – se under trænere på Fortiusfitness.dk

Pimp My Parent casting

Dato for casting: 31 / 10 / 2014

 

Pimp My Parent

Til dummyen til Pimp My Parent søges deltagere, der sammen med en single forælder, der er håbløs i sin stil, ønsker en make-over, så forælderen kan komme på datingmarkedet.

Det er en reportageserie, hvor vi vil følge dig, og din far eller mor, og deres forhold til hinanden. Undervejs i serien vil vi ‘pimpe’ din forælder i stil, påklædning, attitue mv. – og forhåbentligt ender det med en sød kæreste?

I skal begge være indstillet på optagelser i ca. 5 måneder – omkring én optagedag om ugen. Både den unge og forælderen vil være i fokus, så det skal begge selvfølgelig være indstillet på.

Casting foregår hjemme hos jer og tager ca. 1 time. Forinden vil vi foretage en telefoncasting. Skriv til elias@thecompound.dk med en beskrivelse af dig, din forælder og jeres forhold til hinanden. Beskriv hvordan mors/fars stil er, og hvad du kunne tænke dig blev gjort. Fortæl også lidt om vedkommendes datingliv og ønsker om at møde den store kærlighed. Vedhæft billeder og telefonnummer, så ringer vi.
Eventuelle krav: Alle køn, seksualiteter og etniciteter er velkomne.

Alder:
Den unge, mellem 18-35
Forælderen, fra 30 og op.

 

Kontakt oplysninger:

The Compound
Kontaktperson vedr. casting: Elias Inceer
Mail:: elias@thecompound.dk
Telefonnummer: 60242424