Sådan scorer du en kvindelig reality stjerne

Danske realityprogrammer har over tiden bragt utallige smukke kvinder frem i rampelyset. Hvad angår de mandlige seere i særdeleshed, har dette med høj sandsynlighed banet vej for nogle fantasier, som nok ikke har været helt stuerene. I dette tilfælde der dog ikke nødvendigvis langt fra fantasi til virkelighed. Uden at være generaliserende kræver det noget særligt, hvis man ønsker at komme ind i varmen hos en af disse smukke kvinder. Reality stjerner har dog nogle specifikke kendetegn, som man med fordel kan imødekomme.

Hav et glimt i øjet

Reality stjerner er vant til at stå foran kameraet og i modsætning til skuespillerinder, så er de også vant til at sige deres mening foran kameraet. De har ofte ben i næsen og det vil uden tvivl kræve en del at få dem gjort bløde i knæene. Grundet deres berømmelse kan du derudover forvente, at de har prøvet at give et afslag eller to til nogle lidt for ivrige mænd.

Skil dig ud fra andre og gør det ved at have et glimt i øjet, som gør, at hun blot ved at kaste et enkelt blik på dig kan afgøre, om du ”duer til noget”. Det bedste råd vi kan give for at få dette glimt, er at opbygge en tilpas mængde selvtillid, der gør, at du kan hvile i dig selv, men samtidig undgår at være for selvfed. En måde at opnå denne tilstand kan fx være ved at føle dig godt tilpas med, hvordan du går klædt. Vælg derfor dit tøj med omhu. Et godt glimt i øjet er derudover nemt for piger at spotte, hvis man opfører sig som en rigtig gentlemand. Er du i tvivl om, hvad dette indebærer, kan du med fordel lade dig inspirere på gentlemand.dk.

Vær udadvendt

Som reality stjerne har man valgt at åbne dørene op for dele af sit, der, afhængigt af hvilket specifikt program der er tale om, har givet en omfattende mængde af danske seere indsigt i privatliv, væremåde eller lignende. Dette kræver unægteligt, at man er en person, som ikke er bange for at åbne op for omverden og derfor er ekstrovert som person.

Man kan derfor antage, at kvinder, der er støbt på denne måde, ser positivt på mænd, der har samme træk. Hvis du derfor ønsker at falde i god smag hos en sådan kvinde så undgå derfor at være indadvendt. Vær ikke bange for at åbne samtaler op, der omhandler noget privat. Men gør det med charme, det kan nemlig godt risikere at blive for meget, hvis du eksempelvis begynder at plapre løs om alle mulige klamme sexoplevelser.

Hvis du når så langt, at du har fået hende med hjem, så hold dig heller ikke tilbage her. Det vil eksempelvis ikke skade at have en glidecreme på sig, som kan være med til at sætte det sidste præg.

Som et sidste råd, så kan du med fordel se de programmer, som hun har være med i, for at få indsigt i, hvem hun er. Brug hermed de informationer, som du får ud af dette til at danne dig et overblik over, hvad der vil charmere hende og hvad der ikke vil. Med ovenstående fremgangsmåder i baghovedet skal du nok have et godt udgangspunkt for at komme nærmere på dine fantasier. Giv det derfor et skud. Du taber ikke noget på det!

Sådan kan du blive en realitystjerne

Har du nogle af realitystjerne som idoler? Mange realitystjerner er gået hele vejen og blevet meget berømte i Danmark. Men hvordan kan man selv blive lidt mere, som nogle af de mange stjerner? Der kommer et par råd her, som du måske kan bruge, hvis du gerne vil være realitystjerne, og også et par råd til hvad ud bør overveje inden.

 

Hav din egen stil 

Det første du skal tænke over, hvis du gerne vil være en realitystjerne, eller bare være lidt ligesom realitystjernerne, er at have din helt egen tøjstil. Du skal selvfølgelig have noget tøj på, der er moderne. Men det er lige så vigtigt, at du har din egen stil, og ikke har det samme på som alle andre.

De fleste realitystjerner har deres egen tøjstil, som også er med til at gøre dem til noget specielt, i forhold til så mange andre.

For at have din egen stil, behøver du ikke at gå i spraglet og mønstret tøj, det vigtige er bare, at det er din egen stil, og at du følger stilen, så man kan se at det tøj du har på passer sammen.

Hvis du mangler inspiration til at finde din egen stil, kan du kigge på nettet, for at blive inspireret. Du kan fx kigge på en masse tøjhjemmesider og begynde at tænke over, hvordan sin stil skal være. Du kan fx kigge på sider som www.fashionforest.dk

Øv dig i at være på foran et kamera

Hvis du gerne vil være realitystjerne er det altafgørende, at du er god foran et kamera. Det nytter ikke, at du bliver genert hver gang der bliver optaget, men du skal i stedet kunne være dig selv foran kameraet, så du ikke giver et indtryk af, at du ikke kan lide at være foran kameraet.

Du kan øve dig i at være foran et kamera, ved at optage dig selv, hvor du fx i en video fortæller om dig selv. Du kan også lave andre optagelser af dig, eller prøve at få en af dine venner til at optage dig, så du ikke er alene når du skal øve dig. Hvis du er så heldig, at du skal i fjernsynet en dag, vil der være mange kameramænd og det er derfor godt, hvis du har øvet dig på, at andre optager dig.

Overvej om du er klar til at slippe meget andet

Hvis du overvejer at melde dig til diverse realityprogrammer, er det også en god idé at overveje, om du er klar til fx at opgive dit job, hvis det er program der kræver at du er væk længe. Samtidig skal du også overveje, om du er klar til, at mange kommer til at se dig på fjernsyn, og måske få et forkert billede af dig som person. Gennem realityprogrammer ser man kun meget små dele af personerne og det er derfor vigtigt, at du har overvejet, at man kan få et forkert indtryk af dig som person.

Overvej økonomien

Hvis du overvejer at melde dig til et realityprogram, skal du også overveje økonomien i det. Hvis du ikke vinder programmet, er det ikke sikkert du kommer hjem med nogle penge, og det kan være du bliver nødt til at låne penge bagefter. Det er heldigvis også nemt at låne penge i dag, men det er bare en god idé at overveje, om du har lyst til det, inden du melder dig til et realityprogram.

stepbænk

Så meget har de kendte tabt sig – og sådan gør du det samme

Fornylig bragte MSN en artikel om, hvor meget en række kendte danskere i løbet af de sidste stykke tid har tabt sig. Artiklen kommer blandet kort ind på, hvordan de forskellige kendte har reduceret deres kropsvægt ganske betydeligt – blandt andet fortæller artiklen, at Sanne Salomonsen, hele Danmarks rockmama, lagde sine kostvaner om. Dette har resulteret i en væsentlig lavere vægt.

Herudover nævnes en række andre velkendte danskere også, som blandt andet har kunne reducere deres vægt ganske betydeligt ved at øge mængden af motion.

Ønsker du at læse hele artiklen omkring de kendtes vægttab, så har du mulighed for at se mere ved at klikke her.

stepbænk

Sådan kan du tabe dig

Uanset om dit problem består i manglende motion eller forkert kost, er der slet ingen tvivl om, at begge dele er to væsentlige elementer i det at tabe sig, og det er derfor helt afgjort noget, som kan være en rigtig god idé at lægge vægt på, hvis du godt kunne tænke dig en sundere krop – og selvfølgelig en lavere kropsvægt.

Hvis du ikke just er typen, der vælger at tage ned i det lokale fitnesscenter, så kan et godt alternativt utvivlsomt være at kigge lidt nærmere på muligheden for at træne derhjemme – og her er der bestemt et væld af forskellige muligheder. Træning i hjemmet vil kunne foregå med alt lige fra et balancebræt til eksempelvis brug af en stepbænk. Sådan noget som eksempelvis en stepbænk kan være et ganske glimrende redskab for rigtig mange, da det er let at anvende i hjemmet – og det eksempelvis blot kan lægges ind i skabet eller under sengen, når den ikke bruges.

Samtidig er det også et billigt redskab, som bestemt sagtens kan købes hos en af landets mange forskellige forhandlere. Et andet godt alternativ kunne også være at anvende et sjippetov, som bestemt også er et godt redskab til at reducere sin vægt.

Kom i form med en personlig træner

Kendisser har et slanketip i ærmet – en personlig træner

Fra kun omkring 10 år siden var en personlig træner kun noget vi kunne læse om i de kulørte blade.

Det var noget Jlo og Britney Spears brugte og bestemt ikke noget en Dansk TV reality star kunne finde penge til.

Men der er sket en utrolig udvikling indenfor både træning og sundhed -men også vores idealers udseende.

I dag er en tonet og trænet krop = sund og lækker.

Idealet har ændret kraftigt og mest indenfor kvinderne, hvor det er blevet den atletiske krop med store bryster, der er go og ikke som før i tiden, hvor der helst skulle være et tykt lag fedt, som fremhævede de kvindelige former.
Hos mændene er det ikke længere de kæmpe muskler, der er idealet. Her er det også den veltrænede og tonede krop uden fedtdepoter og gerne med vaskebræt.

Overarmene må helst ikke blive for store og det samme med brystmusklerne – specielt tyrenakken er ikke ”in” længere.

Få hjælp fra en personlig træner

De anderledes idealer har sat sine spor i fitnesscentrene, hvor også realitystjernerne er at finde.

En af dem vi ofte ser træne er f.eks. Joy fra ”Mig og min mor”. Hvis du følger hende på Facebook, vil du bl.a. kunne se videoer, hvor hun med jævne mellemrum viser nye øvelser.

Sy Lee er også flink til at hjælpe på sin blog, hvor du kan læse nærmere om, hvordan har er kommet i en fantastisk form.

I dag er det blevet langt billigere at få sin egen træner og der er faktisk åbnet hele 3 centre med speciale i personlig træning -og det foregår i private omgivelser, hvor du træner alene med din træner, så du undgår de mange, der lige ”kigger med”.

Det er ikke fedt, at andre lige tager et billede, når der trænes, eller kommer over og beder om autografer.

Det undgår du helt hos Fortius Personal training, hvor der kun er adgang for andre, som er tilknyttet et forløb med en personlig træner.

Forløbne tilrettelægges forskelligt for hver person og der undervises i korrekt udførelse af alle øvelser, så der ikke opstår skader. Typisk vil et program være primært med styrketræning i kombination med en simpel og effektiv kostplan med masser af protein.

Der har allerede været flere forskellige kendte forbi Fortius og de har været rigtig glade for centrene, der nærmest fungere som dit eget personlige center.
Læs mere om dem under referencer på de forskellige personlige træners profiler – se under trænere på Fortiusfitness.dk

Pimp My Parent casting

Dato for casting: 31 / 10 / 2014

 

Pimp My Parent

Til dummyen til Pimp My Parent søges deltagere, der sammen med en single forælder, der er håbløs i sin stil, ønsker en make-over, så forælderen kan komme på datingmarkedet.

Det er en reportageserie, hvor vi vil følge dig, og din far eller mor, og deres forhold til hinanden. Undervejs i serien vil vi ‘pimpe’ din forælder i stil, påklædning, attitue mv. – og forhåbentligt ender det med en sød kæreste?

I skal begge være indstillet på optagelser i ca. 5 måneder – omkring én optagedag om ugen. Både den unge og forælderen vil være i fokus, så det skal begge selvfølgelig være indstillet på.

Casting foregår hjemme hos jer og tager ca. 1 time. Forinden vil vi foretage en telefoncasting. Skriv til elias@thecompound.dk med en beskrivelse af dig, din forælder og jeres forhold til hinanden. Beskriv hvordan mors/fars stil er, og hvad du kunne tænke dig blev gjort. Fortæl også lidt om vedkommendes datingliv og ønsker om at møde den store kærlighed. Vedhæft billeder og telefonnummer, så ringer vi.
Eventuelle krav: Alle køn, seksualiteter og etniciteter er velkomne.

Alder:
Den unge, mellem 18-35
Forælderen, fra 30 og op.

 

Kontakt oplysninger:

The Compound
Kontaktperson vedr. casting: Elias Inceer
Mail:: elias@thecompound.dk
Telefonnummer: 60242424

Der er børn på vej

De ekstra kolde vintre, plejer ofte at betyde mange babyer i sigte.

I år ser det dog ud som om, den varme sommer har haft et yderst positivt udfald i realitybranchen.

Irina har i denne uge på Facebook og hendes egen blog, med stor gælde annonceret sin graviditet og Camilla fra de unge mødre, er også gravid igen.

De glædelige nyheder, har dog ikke været lige positivt modtaget alle steder og helt urimeligt, er det gået ud over de to på Facebook, hvor alverdens ”bedre vidende” absolut måtte forklare, hvor forkert det på alle måder er, at sætte børn i verden, når man ikke lever op til netop deres forventninger til nye forældre.

Specielt Camilla fik et hav af negative kommentarer og Irina har da også fået et enkelt knap på pænt indlæg på Ekstrabladet.dk. Her er det interessante, at det er fra den tidligere Paradise deltager Maria Hylleberg. (Ægthed ikke verificeret)
I øvrigt en kommentar, der var faktuelt komplet forkert .

Den noget negative kommentar er dog ikke blevet forsøgt dementeret fra Marias side, til trods for SeogHør har gengivet den, så mon ikke den har sit ophav ved hendes fingre.

Irina lagde et screendump af beskeden op på sin Facebook, hvor 211 indlæg har diskuteret hvor ”mindre begavet” den nu engang er.
Melissa og Mikkel vil også være med

I dag kan vi se Robinson 2014 for første gang og her kan vi møde Melissa og Mikkel, der netop også har udmeldt, at børn er et stort ønske og der arbejdes på sagen.

Melissa og Mikkel har i dag oprettet en ny Facebook side, da Melissa ikek kan have flere venner på sin private.

Er du fan af de to turtelduer kan du følge dem fremover her:

https://www.facebook.com/pages/Robinson-Melissa-Mikkel/474861192616690
Herfra kan vi kun sige stort tillykke til den nye forældre og lad os håbe der snart er glædelige nyheder fra Robinson parret.

nye deltagere kongerne helt til hest

Kongerne – Helt til Hest

Kongerne er løs

Årets optagelser med kongerne blev søsat d.26. juni og i år bliver det Kolding, der skal voldpules af Walid “The Fuckperl”, Malene “Foxy” , Trine “Blondie” og ikke mindst 5 helt sprit nye Konger.

De nye Konger i kongehuset hedder:

Joker

Banditten

Biggie

Babs

Sugar

Der er allerede gang i markedsføringsmaskinen hos Kanal5, der har være så flinke, at sende lidt ud til os alle.

Se lidt video med “The FuckPerl”  og de to prinsesser, der fortæller lidt om deres forventninger til de nye deltagere:

Besøg Kanal5

 

Der svirrer i øvrigt rygter om, at navnet – helt til HEST kommer af kongernes prøvning med ringridning under optagelserne, men om det er en “and” må tiden vise.

Rossmanns Destiny på DHB2014

Der var lovet et fantastisk pinsevejr og forventningerne var tårnhøje til årets DBH på Vandel flyveplads.

Vi valgte at kigge forbi søndag, hvor pokalerne blev uddelt for weekendens ræs og bulder.

Stemningen var som altid god og de store mængder smadrede campingvogne med bjerge af affald var det første, der skulle traskes igennem før standene begyndte at skyde frem i horisonten.

Ikke et sekund efter indtræden på på pladsen, var man i tvivl om, hvor Rossmanns Destiny holdt til. DJ Martin Lewis fra Loud and Proud spillede på et enormt anlæg, så man næsten blev blæst omkuld.

Nu vidste vi hvor de holdt til og så var det ellers om at komme væk fra det larm, ikke lige noget der fik folk til at gå tættere på, det var ganske enkelt alt for højt.
Men de fik opmærksomhed, ingen tvivl om det.

Pladsen var fyldt med stande, hvor alt fra kasketter til rensdyrskind og fede alufælge kunne købes

Brænderpladsen lå øde hen og biler med sprungne bagdæk vidnede om før dagens skampuling, hvor Team Man red pladsen mør og stripperen Holly fik gæsterne i feststemning.

Driftpladsen var i fuld sving og her mødte man de fede slæder med masser af røg og hestekræfter.

I den anden ende af pladsen var der tidskørsel, hvor et væld af forskellige tunede biler, afprøvede vinterens finjusteringer af turboen.

Her mødte vi igen Rossmanns Destiny, der kom forbi med en sort Hummer fuldt med babes, Ross i sin blå fede BMW og en ekstremt stilfuld hvid Audi.

De kørte alle 3 biler af sted på striben.

 

 

Rossmanns Destiny standen

Da vi vendte retur til standen, var der heldigvis ikke længere garanti for øreskader og vi kiggede ind og så nærmere på sagerne.

Der var en speciel edition T-shirt til salg, som var lavet til DBH, den så vi rigtigt mange gå rundt i.
Herudover var der et udvalg af andre T-shirts og lidt accessories, men lidt skuffende var udvalget.
Nu var det så også søndag og i øvrigt sidst på dagen, så det vidner nok mere om salgs succes end om dårligt udvalg.

I standen stod et par unge slanke knægte, som var venlige og imødekommende.

I løbet af weekenden har der været flere forskellige events omkring standen, hvor man bl.a. kunne opleve Dansk Rap og bikini bilvask m.m.

Det generelle indtryk af DBH i år var:

Biler, Babes og en helvedes masse bagstive gutter.

Nyt online Paradise Hotel magasin

paradise hotel magasin

 

 

 

 

 

TV3 har netop lagt et helt nyt online magasin op, som er helt gratis at læse.

Det er sat op i vanlig Se og Hør stil med små billeder og tilhørende tekster samt korte interviews.

Du kan bl.a. gense nogle af de halv pinlige klip, hvor deltagerne går til makronerne på de hvide lagner

Hent det nye gratis magasin på 15 sider her:

http://nextgen.zmags.com/viewer.html#536b6da5e4b0134ba54f91aa

Vinderne af Paradise Hotel 2014

Torsdag d. 29. maj var der finale i Paradise og det endte med vindertitler til Martin og Sandy.

Dramaet udspiller sig i flotte omgivelser med alle deltagerne i det lækreste tøj. Ikke et makeup strejf sidder forkert og Sandy er fantastisk smuk.
Her sættes aftaler, venskab og kærlighed på den ultimative prøve mellem Martin og Sandy, der har dannet par i Paradise.

Overfor hinanden står de nervøse med en stor guldkugle mellem hænderne, én til hver.
Smides kuglen går de hver for sej og den der smider, får 50.000 mere end hvis ingen smider.
De har muligheden for 250.000 hver eller 300.000 alene.

Vælges penge frem for alt andet ?

Skulle der virkelig kun 50.000 til at ødelægge alt det de havde opbygget sammen?

Martin fortæller under finalen, at det meste rigtige ville være, at dele pengepræmien med Sandy. Han synes hun fortjener den mindst ligeså meget som ham.
Alligevel smider han ”guldkuglen” og løber med 300.000 danske kroner.

Sandy kvitterer med ”Godt spillet Martin” hvilket indirekte også fortæller ”Det var åbenbart et spil, alt hvad jeg havde for dig er knust som kuglen på jorden”

Til dem der ikke så finalen Tv, har vi samlet lidt reaktioner og interviews herunder.

Selve finalens højdepunkt

EB: Interview med Sandy Esko om 2 pladsen

EB: Interview med Martin