Hvordan bliver jeg stripper?

Bliv stripper hvordan?Mange vil gerne være eventpige eller model og en del går også og pusler lidt med ideen om at blive stripper, vi ser her på hvordan du bliver stripper i Danmark.

Hvad kræver Jobbet som stripper

Det kan virke meget glamourøst, når en flot veltrænet smuk stripper laver et fedt sjovt og sexy show på dit lokale diskotek, fyrene er helt vilde og helt svært kan det jo ikke.
Men jobbet som stripper er SÅ meget mere end at vise røv på Jørgens Bodega.

Det kræver en helt særlig mentalitet at klarer de mange udfordringer, der er forbundet med jobbet.

Du skal være:

– Selvstændig og moden.
– Kunne overholde ALLE dine aftaler, hver eneste weekend.
– Være god til at sammensætte musik og shows
– En super dygtig danser
– Kunne holde jobbet og privatlivet adskilt
– Kunne sige nej, til diverse tilbud.

Sådan er jobbet

Som stripper er du 100 overladt til dig selv med dit job. Du får en adresse fra dit bureau og skal selv sørge for at køre, finde adresse, kontakte kunderne og klargøre alt til showet.

Ofte vil du have flere shows på en aften og der er ikke tid til at køre forgæves eller blive syg – du skal være klar og på 24/7 i weekenderne, ellers booker bureauerne andre ud.

Økonomien

Du betales for hvert job, alt efter hvor omfattende det er. Skal du ud til en privat polterabend afregnes du direkte og skal selv sørge for at give provision for jobbet videre til dit bureau.
Er du hyret ind til et diskotek eller en byfest, vil du ofte først blive afregnet bagefter af dit bureau.

Priserne varierer alt efter hvad du skal lave, et stripshow på 10 minutter aflønnes typisk med 1.800 + din kørselsudgifter og på diskoteker med omkring 3.000.

Der er dog også andre typer jobs end shows f.eks. topløs servering og modeljobs hvor reklamevideoer skal bruge en afklædt pige eller fyr.

Sådan bliver du stripper

Er du moden og flot, sådan en der piftes efter, ja du er nok ikke i tvivl.

Kan du danse og er du ikke generet -og har du bil?

Så er du allerede godt på vej.

Kontakt et af de store stripbureauer i Danmark og bed om at få hjælp til oplæring.

Ofte vil de sørge for udgifterne til en træner, der underviser dig i shows, kundekontakt og de andre områder der hører sig til.

Er du toplækker og får taget flotte billeder, kan du tjene meget store beløb som stripper, du kan godt komme hjem med 50.000 på en måned for arbejde fredag og lørdag og efter skat når kørslen er fratrukket, er det et yderst godt betalt job.