Sådan kan du holde ferie ligesom realitystjernerne

Der er ingen tvivl om, at den får hele armen, når realitystjernerne holder ferie. Det indebærer både klart havvand, eksklusive hoteller og kilometerlange, hvide sandstrande. På Instagram er det hele tiden muligt at følge med i, hvordan realitystjernerne holder ferie, men hvorfor ikke holde ferie på samme måde som dem i stedet for bare at ligge derhjemme og dagdrømme om det? Her i artiklen vil du få nogle gode tips til, hvordan du kan holde ferie på samme måde som stjernerne fra tv, hvad end du gerne vil blive herhjemme i Danmark eller vil til udlandet.

Nordsjælland er en populær rejsedestination for stjernerne

Der er først og fremmest mange kendisser fra Danmark, der holder ferie i Nordsjælland. Her er det især byer som Hornbæk og Tisvilde, der er populære, og flere og flere stjerner har faktisk sommerhuse i dette område. Der er ganske rigtigt ikke tale om hvide sandstrande og klart havvand på samme måde som i udlandet, men til gengæld vrimler det med realitystjerner og andre danske kendisser, som du kan møde på egen hånd i den lokale fiskeforretning eller på stranden. Nordsjælland er således det oplagte sted at tage til, såfremt du ønsker at holde ferie som en realitystjerne.

Bo på eksklusive hoteller på middelhavsøen Malta

Der er tilmed mange kendisser, der hvert år vælger at nyde middelhavsøen Malta, der byder på levende byer, enestående natur, gyldne sandstrande og azurblåt hav. Der er således mange gode grunde til, hvorfor turen bør gå til Malta, og et andet godt argument er, at det blot tager tre timers rejse med fly at komme dertil fra Danmark. Det er tilmed muligt at bo helt fantastisk på Malta, da de byder på mange eksklusive hoteller. Du kan også vælge at bo i et feriehus med egen tagterrasse og privat gårdhave. Rejs til Malta og vær garanteret en ferieoplevelse, som havde du været kendt.

Få en eksklusiv rejseoplevelse ved Lake Como i Italien

Der er tilmed mange kendisser og realitystjerner, der holder ferie i Italien, og her er det særligt Lake Como, der er en populær rejsedestination. Der er ingen tvivl om, at stjernerne er vilde med at slappe af og holde ferie i Europa, hvorfor du har gode chancer for at se deres veltrimmede kroppe ved den smukke og yderst idylliske sø i Italien. Der er endda flere kendisser, der ejer deres eget hus lige ved søen, hvor du både kan kitesurfe, windsurfe og sejle. Endelig er der også mange eksklusive spa- og wellnessmuligheder i dette område, hvorfor du ikke vil kunne undgå at føle dig som en realitystjerne på din ferie.