Sådan kan du komme du til at ligne din favorit realitystjerne

Sponsoreret indlæg

Går du rundt med et stort ønske om at ligne en bestemt realitystjerne? Så får du her nogle forskellige tips til hvordan du kan gøre dit ønske til virkelighed.

 

Hår

Tag et par billeder med af reality-deltageren til frisøren, med den frisure du ønsker. Det gør det nemmere for frisøren at forstå hvad der præcis skal laves. Få dog gerne frisørens råd inden du beslutter dig, da alle har forskelligt hårtype, og det typisk ikke kan komme til at blive helt ens. Frisøren kan så give dig et par muligheder til hvordan frisuren vil passe bedst til dig og din ansigtsform og hårtype.

Der er dog mulighed for at få extensions, hvis frisuren kræver mere længde eller mere fylde. Vær dog sikker på at vælge et godt sted, hvor de bruger extensions der ikke ødelægger dit hår.

 

Tøj

Tøjstilen er nok det der er det nemmeste at kopiere. Langt de fleste, hvis ikke alle, realitystjerner har en profil på Instagram, hvor de lægger billeder op og tagger de tøjmærker på tøjet, som de har på, på et pågældende billede.

Hvis prisklassen er langt over dit budget, er det muligt at finde lignende ting i lavprisbutikker med et stort udvalg af tøj, sko og tilbehør, eller du kan eventuelt sy det selv.

 

Ansigt

Man kan gøre meget ved ens udseende med makeup. Hvis ikke du selv er skarp til at lægge make-up kan du tage til en make-up butik eller et sted hvor de lægger make-up og få nogle tips til hvordan du kan efterligne reality-stjernens udseende. Ligesom hos frisøren, er det en god idé at tage et par billeder med, så make-upartisten tydeligt kan se hvilke træk de skal efterligne.

Hvis du derimod ønsker nogle konkrete træk ved den bestemte reality-deltager, såsom næsen, kan du få lavet det på en klinik. Det kræver dog at du har gjort dig nøje overvejelser om dette, da du skal indgå i en operation. En næsekorrektion for at opnå et bestemt udseende, kan blive lavet ved enten fjernelse af hump oven på næsen eller med tipplastik.

Ønsker du en hudfarve der ligger sig mere op af den pågældende reality-deltagers, kan du med fordel købe en selvbruner, som du selv påfører i den mængde du ønsker. Man kan få mange forskellige slags selvbrunere, og her er det en god idé at besøge en skønhedsbutik, hvor en medarbejder kan rådgive dig til hvilken en du bør benytte.

 

Krop

Mange realitystjerner har en veltrænet krop. Her er en stabil og varieret er træning et godt skridt på vejen. Find en personlig træner, hvis du ønsker at få lidt rådgivning til hvilke muskler du bør fokusere mest på for at opnå en lignende krop, og hvilke øvelser der er de bedste til netop det.

Man kan dog ikke træne sig til større bryster. Så ønsker du mere fylde i brysterne, så kan du få lavet en brystforstørrelse. Ligesom en næsekorrektion kræver dette en grundig overvejelse, da det laves ved en operation. Du vil gennemgå en professionel og grundig rådgivning om det forventede resultat med kirugen og hvad der vil passe til netop din krop.